DAGENS OPPDRAG ;)

Oppdrag og oppdrag fru Blom ;)

I dag har jeg vært mere ivrig på snapchat! Det er bare fordi jeg har hatt snappen til TEAMFITMOM !! Der er vi en gjeng damer i alle aldre og med forskjellige varianter som snapper om en aktiv hverdag. Vi snapper om trening/fysisk aktivitet og sunn mat :) Og som sagt så var dagen i dag dette mitt oppdrag. Min tur til å prøve å vise hva JEG gjør og hva som hjelper meg til å være fysisk aktiv og spise sunt :) 

Det som gjør denne snappen så bra er at her er damer/jenter som er så forskjellige. Forskjellige fremgangsmåter, forskjellige mål og forskjellige måter å være aktiv OG ikke minst forskjellige MÅL !!

Her er da MIN frokost ;) Elsker denne smoothien <3 Bytter mellom forskjellige bær/grønsak-sorter, her er det bare fantasien som stoppen en ! 

Og i dag var jeg så heldig å få sønnen min som turfølge på Rotarystien :) :) 

Men nå er altså sofa og tv og kos med minstehjertet <3 Guttehjertet mitt har emigrert på rommet sitt, kanskje har han fått nok av mammaen sin etter turen vår i dag ;) Hahahaha !!

Vi alle sammen i Teamfitmom vil bli veldig glad om dere legger oss til på SnapChat !!!

LAG DERE EN FIN KVELD <3 

#teamfitmom #trening #sunn_mat #smoothie #hverdagsblogg #mammablogg #fibrotroll #fibromyalgi #leddgikt #nakkeskade #rotarystien 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar