FINNE MEG SELV !!

I`ll be back !!

Å det er jaggu meg planen ! Men jeg skal IKKE tilbake til alt. For fortid er fortid OG fremtid er fremtid :) Men å ta med seg videre det gode fra fortiden er ikke dumt......lar det mindre gode ligge igjen jeg ;) 

Ett av de "verktøya" jeg så vidt kom innom i siste innlegg er MEDITASJON ! Wow for en effekt det kan ha !! Noen vil helt sikkert bare fnyse av meg, men det som funker for meg DET FUNKER FOR MEG. Jeg må ta meditasjonen på kvelden rett før leggetid, for jeg blir helt salig.....nesten som om jeg er neddopet ! Når jeg mediterer lar jeg tankene vandre og jeg får ganske mange AHA opplevelser ;) Det hjelper kroppen til å slappe fullstendig av og jeg sovner så og si med en gang etter en meditasjon :) Vil ikke si at "nåå er mine søvnproblemer borte"......men at jeg er kommet et lite stykke på veien kan jeg si !!

Så mine planer videre nå er -------> 

Komme meg ut i naturen

Tenke over hva jeg putter i munnen, for søtsaker og fast food gjør ikke bare så en legger på seg ! Det gjør så mye dumt for kroppen vår innvendig også !

Fortsette å meditere, lære mere om Mindfulness ! 

Lære meg at det er lov å slappe av med en god bok eller ett strikketøy :) Å hele tiden sitte med tanker om at en er lat fordi en setter seg ned trigger stresset i kroppen......og det gagner ihvertfall ikke meg !

TA VARE PÅ HVERANDRE OG IKKE MINST ------> TA VARE PÅ DEG SELV !! 

HYGGELIG OM DERE VIL FØLGE MEG VIDERE PÅ MIN SIDE HER <3

#meg_selv #fibrotroll #fibromyalgi #helse #bedre_helse #meditasjon #naturen_som_hjelp #mat #sunn_mat 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar