HATER......MEN ER VANDT MED DET !!

Så kom dagen igjen.....eller dagene !! 

Etter en fin periode kan en virkelig ta seg f... på at den dårlige perioden kommer også !

Å når sant skal sies.....når jeg har mine fine dager der kroppen spiller på lag, vel......så er jeg IKKE så flink til å tenke på å gire ned.....det er mere heller å GUNNE på !!

Lærer jeg noen gang ??? Tja....vel...kanskje....mest sannsynlig ikke ;) 

Dagen i går ble tilbragt mere eller mindre i fosterstilling på sofaen :(  Det hjalp da heller ikke at dette vimsehue hadde glemt alle de røde dagene vi hvert år har i påsken......så medisin for å kunne ha en litt bedre hverdag på dritt-dagene var jeg selvsagt tom for !! HURRA FOR SIWEN !!!!!! Men men......kanskje jeg lærer til en annen gang....eller ikke ;) Hahahaha :) 

Dagen i dag er hakket bedre.....så nå er huset shinet (les : fikset litt kjøkken og satt på en vaskemaskin).....kroppen fått seg en dusj...og jeg om mine 2 yngste hjerter er klare for å gå å besøke mormor/oldemor <3 Dit kommer også det også litt annet langveisfra familie på besøk, så det blir koselig :) Tenker vi kjører ned til mine foreldre og går derifra......bare tilfelle denne dritt-kroppen bestemmer seg for å fortsette å trøble !! Litt fysisk aktivitet er bedre enn ingenting sies det. Hadde jeg bare tenkt på det siste uken da.....å stedet for å gunne på med minimum 1,5 time rask gange !!!! 

Dagen i går ------------------->  Ser vel mer eller mindre dopet ut.....men bare "dopet" på smerte !!

KRYSSER FINGRENE FOR EN LITT BEDRE DAG I DAG DERE !! KLEMMER PÅ DERE ALLE <3

#fibromyalgi #leddgikt #nakkeskade #skloeosenakke #helse #familie #påske #sofadag 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar