PÅSKEKOS !!

Hei hei alle sammen :) Titter innom bloggen igjen !! 

Koselig å få så mange meldinger/tilbakemeldinger og samtaler om de av dere som har savnet meg her inne <3 Det varmer hjertet mitt mere enn dere aner !

Det er mange grunner til at jeg plutselig fikk "skrivesperre".....men den største grunnen var nok den dårlige helsen min ! Har mer eller mindre tilbrakt dagene i sofaen under ett pledd....å da har en ikke så mye å skrive om ! Og da brukte jeg jo selvsagt tiden jeg ikke lå på sofaen til å være mamma først og fremst. Nå synes jeg at formen er stigende, jeg tenker det også hjelper på at dagene er blitt lysere. Noen gåturer har det også blitt......og det er noe jeg måååå fortsette med ! Sofasliting innebærer også MANGE FLERE KILO PÅ KROPPEN !!!!! Wræææææl ! Jeg som hadde gått ned 26 kilo......har nå gått opp igjen 12 kilo !!! Men jeg er heldigvis født sta !!! Så de kiloene skal av igjen rimelig raskt !!

Og når vi har sånne nydelige dager er det bare å få på seg fillene og komme seg ut å få litt trim og ikke minst suge til seg noen D-vitaminer :) 

Samtidig da jeg hadde det som værst nå de siste månedene, så ble jeg jo også veldig usosial. DET hjelper jo ikke på humøret og psyken akkurat !! Men der har jeg også begynt å komme meg. Fikk en "skjennepreken" av svigerinnen min ;) Å hun har helt rett. En blir IKKE bedre av å bare være alene !! Heller tvert imot. Så jeg har måttet tvunget meg selv til å være mere sosial, det har til tider vært vanskelig, men i det lange løp vil det hjelpe !! Så hver gang jeg føler for å bare grave meg ned i sofaen har jeg tatt meg i å tenke over hva hun sa til meg !! 

Både det å ta en tur alene eller sammen en god venninne har hjulpet meg mye :) Eller bare stikke innom noen på en kopp kaffi og en god samtale. Men også det å gå en tur alene og sortere tankene og følelsene mine har og er veldig godt :) 

Jeg har jo som dere som har følgt meg snakket en god del......kanskje for mye om den berømte hjertetyven ! Hva skal en si om det da???? Han har vel ikke gjort livet mitt enklere.....men det er jo ikke hans feil. Akkurat nå føler jeg ikke for å si så mye mere om det.....men jeg vet vel at han burde få sparken !! Hahaha ;) Jobber med saken !

Ellers har jeg fortsatt mye på hjertet <3 

Men tenker jeg stopper opp for i dag ! Litt mye informasjon på en gang er ikke bra det heller ;) 

ØNSKER DERE ALLE EN FORTSATT FIN PÅSKE ! Jeg og de 2 yngste har hatt oss 2 dager på påske-besøk hos gode venner og nå bare nyter vi dagene hjemme ! Og ute i det herlige været selvsagt !! 

PÅSKEKLEMMER FRA SIWEN <3 

#hverdagsblogg #mammablogg #blogg #helse #kjaerlighet #natur #ute_er_best 

4 kommentarer

Hyggelig å se deg her..og koselige bilder : Komme seg litt ut..og ha noen å prate med er sikkert lurt :) God påske videre <3

annebe: Tusen takk <3 så hyggelig å høre :) En God påske videre til deg også ! Klem <3

Så bra du kommer deg ut på tur! Frisk luft og mosjon gjør mirakler for både kropp og sjel =) Og litt etter litt kommer kiloene også av! Det hjelper jo på at vi går mot varmere tider, og været blir bedre. Stå på =)

Christine Drage: Ja det er deilig å få komme seg ut i naturen :) Og at det hjelper både på kropp og sjel er helt sikkert !! Satser bare på at kiloene bare renner av i en forrykende fart ;)
Nattakos <3

Skriv en ny kommentar