FØLELSER !!??

#følelser 

Er det virkelig så enkelt som noen vil ha det til ?? Det burde jo være det enkleste på jord. Møte en du liker som selvfølgelig også burde like deg tilbake like mye ;) Så enkelt er det jo bare ikke !!

Kan det ha noe med at en har vært singel for lenge? At en har begynt å bli sær ? For selvstendig? Hadde jeg bare hatt svaret !

Hvorfor finner en bare de som er utilgjengelige ?? De som er opptatt eller faktisk ikke er interessert ??!! Nå føler jeg kanskje at jeg bare gjentar meg selv gang på gang :(  But this is my life !! 

Fikk en god tilbakemelding på et lignende innlegg : Se det som det er.....så vet du hva du skal gjøre ! 

Et veldig godt råd :) Bare en kunne få hjertet med på dette da ! Men det lever jo sitt eget liv da vettu ;) 

Får legge en plan på dette også da ! Slutte å tenke på ham, slutte å se ham.....blokker-delete !!

WISH ME LUCK ..... I REALLY NEED IT !!

FORTSETTELSE FØLGER -----> SÅ FØLG MEG HER ;)

Klemmepå <3 

#feelings #opptatt #ikke_tilgjengjengelig #singel #alenemamma #blogg #minblogg #minetanker #følelser 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Siw

Siw

43, Hareid

Mitt navn er Siw, 43 år gammel (ung) alenemor.Mamma til 4, i alderen 10 til 20 år. Jeg har en hverdag som består av Fibromyalgi og diverse annet tjafs. Men bruker tiden så godt jeg kan med turer i naturen for å prøve å holde de verste smertene borte !! Ellers er jeg veldig glad i interiør, som helst ikke koster skjorta ;) Gjenbruk er gull !! Strikking er noe jeg slapper godt av med, men helst egenkomponerte da jeg ikke er så god på å oppskrifter ;) Kommer også til å skrive om mitt paradis, Oba, Alanya. Ellers er barna mine alt, først og sist i alt !!

Kategorier

Arkiv

hits