VALG !!

Titter bare innom bloggen for å ønske dere alle en kjempe fin valgkveld :)

Jeg har gjort min borgerplikt ;) Håper dere alle har gjort det samme ! 

Egentlig må jeg bare le av hele valget :) Her snakkes det om at partiene snakker mer dritt om de andre partiene enn å fremme de positive om sitt eget parti ;) Haha :) Meget mulig de gjør det......men gå da litt inn i dere selv (ikke akkurat du kanskje), men så utrolig mange har virkelig snakketøyet i orden ;) Haha !! Her går folk i personangrep på de som ikke stemmer det samme som deg ! Vel.....det er vel en grunn til at det heter nettopp VALG !!! Hadde vi alle ment det samme hadde vi ikke trengt valg ;) 

Det er en grunn til at JEG holder mitt valg hemmelig ;) Ikke for mine nærmeste selvsagt, men jeg gidder ikke skrive side opp og side ned på sosiale medier om HVA jeg stemmer !! Jeg gidder ikke dette peset om å forsvare mitt valg :) Jeg stemte det som virket viktigst for meg.....ferdig med det !

NYT VALG KVELDEN ALLE SAMMEN <3 KLEMMER PÅ DERE ALLE <3

#valg #press #medier #valgvake #mittvalg #hverdagsblogg #minblogg #minemeninger 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Siw

Siw

43, Hareid

Mitt navn er Siw, 43 år gammel (ung) alenemor.Mamma til 4, i alderen 10 til 20 år. Jeg har en hverdag som består av Fibromyalgi og diverse annet tjafs. Men bruker tiden så godt jeg kan med turer i naturen for å prøve å holde de verste smertene borte !! Ellers er jeg veldig glad i interiør, som helst ikke koster skjorta ;) Gjenbruk er gull !! Strikking er noe jeg slapper godt av med, men helst egenkomponerte da jeg ikke er så god på å oppskrifter ;) Kommer også til å skrive om mitt paradis, Oba, Alanya. Ellers er barna mine alt, først og sist i alt !!

Kategorier

Arkiv

hits