JEG GIDDER BARE IKKE !!!!!!!

Neida....jeg kan jo ikke gi meg !! Men jeg har rett og slett tatt meg en Time Out !!

Helsen min er, som dere som har følgt meg lengst (og dere som kjenner meg) ikke helt perfekt ! Bare for å si det mildt. 

Jeg vet det er mange som tenker (og sier) at "du ser jo så bra ut, så jeg ser du har det godt" ..........vel, skal jeg i et møte eller på et arrangement så stiller jeg altså ikke i kosebuksa og null sminke ! Uansett om at jeg godt kunne tenkt meg det av og til. Å drive å forsvare at jeg faktisk ikke alltid har det så godt, at smerten holder på å spise meg opp og angsten da kommer krypende.....det er som å gjenta seg selv gang på gang !! Ikke alltid jeg gidder, bare smiler og later som at alt er helt perfekt !

Klart jeg også har gode dager, men de er i fåtall for tiden ! Med diagnoser som Fibromyalgi, leddgikt og en medfødt nakkeskade som i tillegg har 2 små prolapser i......å høyt blodtrykk og til tider et hjerte som raser av gårde, dette er faktisk ikke noe jeg unner min verste fiende ! Med så mye dritt i kroppen og smerter, så sier det seg selv at det innimellom går utover psyken også dessverre ! Men jeg har heldigvis lært meg mange gode knep opp i gjennom årene....så angsten ikke får slått rot :) 

Til tross for all denne dritten (ja jeg kaller den det) så seirer ofte mitt gode humør :) Skal sies at jeg ikke kommer meg ut å er sosial så ofte jeg gjerne vil og det er nok mange som har merket det ! Jeg merker det absolutt.....på ganske mange måter ! Er jo litt kjipt at venner ikke lengre kommer på kaffe besøk ( dette gjelder definitivt ikke alle altså) ! Jeg er jo her og det kan være enklere å få besøk når helsen er som verst enn å dra ut å besøke venner ! Men vet dere hva ??? Så lenge jeg har mine aller kjæreste så overlever jeg dette også :) 

Til tider blir det mye sofasliting.....men da er det godt å ha en god bok eller strikket mitt <3

Og selvfølgelig minste pia mi <3 

Til tross for mange tøffe dager så har jeg et heldigvis et rikt liv <3 

FØLG GJERNE MEG OG MINE VIDERE HER <3 

KLEMMER PÅ DERE MED ØNSKE OM EN FORTSATT FIN MANDAG !!

#helse #fibromyalgi #leddgikt #nakkeskade #skoleose #prolaps #mamma #alenemamma #singel #familie #blogg #hverdagsblogg #familieblogg 

3 kommentarer

Tenk på at du er sterk og dette klarer du :)

Vil du ta turen innom meg for å lese dagens innlegg Å være original

Ha en fin kveld

Fra Sissel

Tusen takk for gode ord Sissel <3 Akkurat hva jeg trengte :) Klem til deg med ønske om en fin tirsdag <3

Heidi Anita

Gla i dej vennen. Eg synes du er sterk og tøff.

Sjøl om eg ikkje renner ned døra di er eg gla i deg Siw. 😘😘

Skriv en ny kommentar