IMPONERT ALTSÅ !!!!!

Er vel ikke så ofte jeg har til vane å skryte av meg selv ;) Men av og til må det bare til !!

Min mor "utfordret" meg nesten til å strikke en genser til minste jenta mi. Planen var at det var HUN som skulle strikke den. Jeg er jo en ullsokk-strikker da vet dere ;) Hihi !! 

Med mønster på ermene OG raglanfelling kjente jeg at jeg både ble svett og at et angstanfall var i anmarsj ..........

Bolen var jo grei......men så kom jeg da til ermene !!! Litt proff hjelp av mi strikke kyndige mamma så var jeg i gang ;) Å jaggu så gikk det ikke lang tid innen jeg hadde mønsteret i hodet, såg faktisk film samtidig som jeg strikket !! JOHOOOO !!

Å genser til prinsessa mi ble det jaggu :) 

Tråder festet og genseren dampet :) Klar til bruk <3

En liten tanke stor ennå !

At jeg faktisk kunne greie å strikke mønster er jo bare en bragd i seg selv.....hihi :) Synes det ble rett så flott om jeg skal si det selv !

Å stolt som jeg er nå er genser nr 2 godt i gang. En likeens genser som blir julegave til ei lita snuppe <3 

KOSELIG OM DERE FØLGER MEG VIDERE HER !!

Snappen min er Siw.a 

MED ØNSKE OM EN FIN NY UKE TIL DERE ALLE <3 KLEMMEPÅ !

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Siw

Siw

43, Hareid

Mitt navn er Siw, 43 år gammel (ung) alenemor.Mamma til 4, i alderen 10 til 20 år. Jeg har en hverdag som består av Fibromyalgi og diverse annet tjafs. Men bruker tiden så godt jeg kan med turer i naturen for å prøve å holde de verste smertene borte !! Ellers er jeg veldig glad i interiør, som helst ikke koster skjorta ;) Gjenbruk er gull !! Strikking er noe jeg slapper godt av med, men helst egenkomponerte da jeg ikke er så god på å oppskrifter ;) Kommer også til å skrive om mitt paradis, Oba, Alanya. Ellers er barna mine alt, først og sist i alt !!

Kategorier

Arkiv

hits