VANSKELIG !!!

Lenge siden sist folkens ! Det har sine grunner.....blant annet helsen min OG fordi det er så mye jeg vil skrive om, men som det kan være vanskelig å skrive om ! Men....til tross for mye dritt har jeg hatt en fin siste måned, med blant annen en kjempe herlig familietur <3

Det som er vanskelig er jo det evige mannfolk styret !! Noen finner den perfekte mann og det er jo kjempe flott......noen finner en player.....mens andre finner den perfekte men som dessverre ikke er tilgjengelig ! Det kan være mange grunner til at han ikke er tilgjengelig. Han kan være opptatt, han kan bo for langt unna...ja det kan være så mangt !!

Så hva gjør en da dersom en finner den perfekte......og det ikke er mulig at de blir de 2 ??? Det enkleste er jo selvsagt å si at Det bare er å glemme den personen. Men er det så enkelt da ?? 

Skal ikke alltid være så enkelt nei !!

FØLG MEG GJERNE VIDERE HER :) 

Og på snap -------> Siw.a 

KLEMMER PÅ DERE !!

2 kommentarer

due

10.09.2017 kl.21:42

Tja, det er enkelt om man vil innse fakta. Ønsker deg velkommen tilbake :)

Siw

10.09.2017 kl.22:02

Tusen takk, godt å være tilbake :)

Ja du har nok helt rett <3

Skriv en ny kommentar

Siw

Siw

43, Hareid

Mitt navn er Siw, 43 år gammel (ung) alenemor.Mamma til 4, i alderen 10 til 20 år. Jeg har en hverdag som består av Fibromyalgi og diverse annet tjafs. Men bruker tiden så godt jeg kan med turer i naturen for å prøve å holde de verste smertene borte !! Ellers er jeg veldig glad i interiør, som helst ikke koster skjorta ;) Gjenbruk er gull !! Strikking er noe jeg slapper godt av med, men helst egenkomponerte da jeg ikke er så god på å oppskrifter ;) Kommer også til å skrive om mitt paradis, Oba, Alanya. Ellers er barna mine alt, først og sist i alt !!

Kategorier

Arkiv

hits