JEG PRØVER !

Akkurat dette har jeg ikke så god erfaring i.....men jeg prøver :) 

Tror det må være snart 20 år siden jeg strikket etter oppskrift ! Hvis en da ser bort ifra små ting som baby tøfler ;) 

Det det har gått mest i innen strikking de siste årene er ullsokker og skjerf og luer, samt en genser til meg selv som var egenkomponert ;) Med tykke pinner og dobbel tråd ;) Med andre ord enkle ting :)

Men nå prøver jeg meg på HAVSKUMGENSER til min yngste datter. Med tynt akryl garn på pinne nr 3 så går det ikke så raskt akkurat ;) 

Jeg får litt svettebråt med tanke på at jeg nå skal strikke etter oppskrift ....men jeg har moren min som trår til å hjelper meg dersom jeg skal stå fast ;) Akkurat nå går det fint da bolen bare er å strikke rett opp uten noen felling eller øking ;) So far so good !!

Krysser fingerne for at det blir en brukbar genser til prinsessa mi !

Jeg har lovt at dersom jeg får til dette.....så skal mitt neste større prosjekt bli en Nancy kofte til meg selv ;) 

             *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   

LAG DERE EN FORTSATT FIN ONSDAG !!

#blogg #hverdag #hverdagsblogg #handarbeid #strikking #havskumgenser 

Én kommentar

annebe

16.08.2017 kl.17:13

Blir nok fint det her, nydelig farge :)) Mange år siden jeg strikka (pga vond nakke ) så vet ikke helt om jeg hadde husket det helt.. koselig å strikke litt er det jo, så savner det...

Skriv en ny kommentar

Siw

Siw

43, Hareid

Mitt navn er Siw, 43 år gammel (ung) alenemor.Mamma til 4, i alderen 10 til 20 år. Jeg har en hverdag som består av Fibromyalgi og diverse annet tjafs. Men bruker tiden så godt jeg kan med turer i naturen for å prøve å holde de verste smertene borte !! Ellers er jeg veldig glad i interiør, som helst ikke koster skjorta ;) Gjenbruk er gull !! Strikking er noe jeg slapper godt av med, men helst egenkomponerte da jeg ikke er så god på å oppskrifter ;) Kommer også til å skrive om mitt paradis, Oba, Alanya. Ellers er barna mine alt, først og sist i alt !!

Kategorier

Arkiv

hits