IKKE HELT ETTER PLANEN !

Jeg lovte å komme tilbake til hvorfor planen var å roe ned reka litt !

Forrige helg opplevde jeg noe sykt ubehagelig. Gikk å la meg 01.30 natt til lørdagen. Å helt ut av intet hamret hjertet mitt i vill fart. Jeg tenkte først det kunne være et angstanfall....men det fant jeg raskt ut at det ikke var ! Vet hvordan det er å ha akkurat det.

Hjertet raste avgårde....det strammet rundt brøstkassa og det ble vanskelig å puste.

Fikk ringt 113 og ambulansen kom, jeg ble tilkoblet EKG maskin. Pulsen var oppe i 180 og blodtrykket var skyhøyt ! Det gikk som det gikk, ut i ambulansen og inn på sykehuset. Innen jeg var kommet inn dit var pulsen nede i 140. Blodtrykket på vei ned, men hjertet hamret fortsatt i full fart. Men hjerterytmen var rytmisk....ikke noe som virket livsfarlig heldigvis :) 

Men jeg måtte pent bli der, EKG maskin ble tilkoblet igjen. Jeg var svimmel og hadde en syk hodepine ! 

Fikk ikke lov å gå ut av sengen uten at jeg hadde følge :/ 

Så da lå jeg der da....masse prøver og røntgen ! 

De kunne ikke finne grunnen til at jeg ble dårlig, så etter mye og men fikk jeg reise hjem lørdag ettermiddag ! Men fikk ikke lov å være alene, så jeg flyttet midlertidig inn hos mine enestående foreldre :) 

Ble beordret full hvile, null problem da jeg fortsatt var svimmel og hadde en fryktelig hodepine. Kvalm ble jeg også etterhvert ! Ble hos mine foreldre frem til onsdag, da flyttet jeg hjem igjen. Var flink til å ta livet med ro, strikket og leste bøker ;) 

Men.....så begynte jo det å bli kjedelig....og i mellomtiden her så har jeg vært en tur til på sykehus, MR undersøkelse og 2 ganger hos lege for å ta div prøver. Men i går så "gikk jeg på en smell" og hadde meg noen timer med ommøblering av kjøkkenet...og tømte klesskapene til meg og de to yngste ! Greit med alt som er gjort ;) 

Dagen i dag ble jo ikke noe bedre ;) Fant ut at det var på tide med en husvask (som om den løper ifra meg) og rydding av loftet hvor de to yngste (som er på ferie hos pappaen) har rom ;) Tenker det er greit å gjøre det nå da de ikke er hjemme ;) 

Kjenner det jo godt på kroppen nå.....så jeg har bestemt meg for å IKKE gjøre alt i dag....det kommer en dag i morgen og en dag etter det faktisk ;) Så noe har jeg vel lært !! 

KLEMMER PÅ DERE MED ØNSKE OM EN FIN ETTERMIDDAG !!

#blogg #hverdag #sykehus #ikkeiform #hjertet #puls #blodtrykk 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar