MÅ ALT UTLEVERES ??!!


Når en virkelig føler for å skrive av seg tanker og følelser, men er redd for å utlevere seg selv og andre.

Eller....jeg er ikke redd for å utlevere meg selv, det har jeg vel aldri vært. Jeg er mer eller mindre som en åpen bok til tider ;)

Jeg er en person som kan snakke i ett sett til både mine nærmeste og til folk jeg møter på et venterom ;) Utadvendt og utrolig sosial kalles det vel :)

Men det er alltids ting en vil holde for seg selv ! Ting en bare vil nyte selv, ting en kanskje er for skjemd til å dele med andre eller ting som rett og slett ikke angår andre ! Litt privatliv er bare positivt :)

Så finnes det noe en bare lyst å dele med alle.....til dømes for å evt advare andre......men så tenker jeg : Er det virkelig verdt å synke ned på "andres" nivå???

Mest sannsynlig kunne jeg skrevet en lang avhandling, men i dag gidder jeg ikke ;)
I dag skal jeg nyte dagen med gode venner og god mat og masse tyting og solen som endelig har funnet veien til Sunnmøre 🌞

Men om jeg kommer tilbake til desse tankene og følelsene??
Ja vær dere sikre på det !
Jeg må bare ta ting i mitt tempo ;)


Nyt dagen folkens ♡

Siw ♡

#privat #tanker #følelser #min_blogg #mitt_liv #hverdagsblogg #mammablogg #alenemamma #blogg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Siw

Siw

43, Hareid

Mitt navn er Siw, 43 år gammel (ung) alenemor.Mamma til 4, i alderen 10 til 20 år. Jeg har en hverdag som består av Fibromyalgi og diverse annet tjafs. Men bruker tiden så godt jeg kan med turer i naturen for å prøve å holde de verste smertene borte !! Ellers er jeg veldig glad i interiør, som helst ikke koster skjorta ;) Gjenbruk er gull !! Strikking er noe jeg slapper godt av med, men helst egenkomponerte da jeg ikke er så god på å oppskrifter ;) Kommer også til å skrive om mitt paradis, Oba, Alanya. Ellers er barna mine alt, først og sist i alt !!

Kategorier

Arkiv

hits