AMAZING !!

Dagen i dag har gått i ett :) En veldig koselig dag med en litt lat morgen før vi dro avgårde i bursdagsselskap !

Kjempe hyggelig dag i godt lag og egentlig burde det bare bli med det :)

Men som seg hør og bør i familien Garnes, så måååå det alltids komme noen overraskende og mindre positive ting elementer "i veien" !! Vi tok det på strak arm alle mann og utfallet ble bra heldigvis :) 

Til tross for uventede opplevelser så må jeg nok bare si at dagen har vært fantastisk :) En god dag jeg tar med meg inn i kvelden og snart natta !!

Nåå er denne dama fint ferdig med denne dagen, resten av kvelden blir jeg å finne flatet ut i sofaen foran tvèn !! Jeg og min lite likte nakke !Et stk sliten Siw ......ønsker å kjøpe ny nakke ;) 

NYT KVELDEN FININGER :) I MORGEN FÅR VI EN NY OG UBRUKT DAG VI KAN FYLLE MED NYE MINNER <3

#hverdagsblogg #mamma #alenemamma #familie #selskap #helse #nakkeskade 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Siw

Siw

43, Hareid

Mitt navn er Siw, 43 år gammel (ung) alenemor.Mamma til 4, i alderen 10 til 20 år. Jeg har en hverdag som består av Fibromyalgi og diverse annet tjafs. Men bruker tiden så godt jeg kan med turer i naturen for å prøve å holde de verste smertene borte !! Ellers er jeg veldig glad i interiør, som helst ikke koster skjorta ;) Gjenbruk er gull !! Strikking er noe jeg slapper godt av med, men helst egenkomponerte da jeg ikke er så god på å oppskrifter ;) Kommer også til å skrive om mitt paradis, Oba, Alanya. Ellers er barna mine alt, først og sist i alt !!

Kategorier

Arkiv

hits