KAN VI ??

Kan vi leve etter denne filosofien ?? Dette er noe av det jeg har hatt som mål for mine forandringer de siste månedene ! Har kommet meg litt på vei, men det gjenstår fortsatt en del. Men hvorfor leve kun på andres premisser ?? Jeg gidder ikke !! Sett bortsatt fra barna mine da, men det er ting utenfra jeg nå tenker på. Jeg vil alltid være her for mine nærmeste !! Dette er snakk om å ikke gidde å følge strømmen !! Jeg har kun ett liv og jeg vil gjerne prøve å gjøre det beste ut av det :) Det er mitt liv og mine valg ! 

Med på veien så vil det helt klart bli forandringer......det har jeg allerede merket ;) Både på godt og vondt. Men ingenting kan bli forandret over natten, forandringer vil ta tid ! Tid har jeg.....så den er bankers :) 

Om det alltid vil gå som jeg ønsker ?? Definitivt NEI ..... men jeg gjør så godt jeg kan og på veien kan drømmer og ønsker forandres :) Slik er livet !! 

Jeg hadde en periode i livet mitt der jeg ikke hadde egne meninger.....mine meninger ble nedstemt ! Jeg lot det skje.....så det var min egen feil ! De personene som "bestemte" over meg hadde overtaket. Når jeg i dag ser tilbake på hvordan jeg ble "kjøpt" så skjønner jeg virkelig IKKE hva jeg tenkte med :/  Men det kan kanskje ha litt med det å gjøre at jeg hadde gått i gjennom en skilsmisse og var et lett "offer" ??!! Sikkert mye som spilte inn. Jeg må bare tenke at dette er noe jeg virkelig har lært av !! Jeg blir aldri en "dørmatte" igjen ! 

 

JEG VELGER MITT LIV SELV :) 

Koselig om dere vil følge meg videre HER <3 

#hverdagsblogg #minblogg #mamma #alenemamma #mittliv #mine_meninger #nettavisen 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar