TO LOVE OR NOT TO LOVE .......

Tja.....hva skal en si ???

Må bare være så dønn ærlig å si at jeg delte utrolig mye når det gjaldt den berømte hjerte tyven ;) 

Men nå har det seg slik at jeg er over ham !! Tror jeg....joda, jeg tenker jeg er det ! 

Helt ærlig så fortjener jeg såååå vilt mye bedre.....faktisk !! 

Jeg skal ikke gå inn på noe negativt om han eller "hendelsen" ! Rett og slett fordi det ikke har skjedd noe negativt......men tro meg når jeg sier at jeg kan finne noen som er mange,mange ganger bedre enn han ;) Mange ganger BEDRE FOR MEG ! Vi kunne bare aldri blitt sammen, vi er altfor forskjellige og lever i to vidt forskjellige verdener :) Det er bare det. 

Noen enkel person er jeg absolutt ikke ;) Vil gjerne ha ting på min måte. Å ofte tenker jeg på at jeg faktisk har det veldig godt alene ......for alene er jeg jo ikke uansett. Jeg har jo hjertene mine <3 

Så kommer det plutselig snikende......tanken på å kunne dele livet med noen :) Hvorfor finner ikke JEG den rette da ??? Ok....kanskje en må gjøre litt for å kunne treffe noen....og der er jeg ikke så god akkurat ;) Jeg er liksom aldri "ute på sjekkern" !!

Har jeg for høye krav er også en tanke som slår meg.....men den kan jeg jo gjerne raskt slå fra meg med tanke på "hjertetyven" ;) Hahaha !

Neida, nå er jeg nesten litt stygg her......det er ikke meningen ! 

Jeg tenker at treffer jeg noen som passer meg så hadde det vært koselig.....gjør jeg det ikke så holder det å vinne i Lotto også altså ;) Jeg har ikke høye krav ser dere ;) Stresser ikke denne jenta her ! Tar det som det kommer. Er egentlig ikke noe annet å gjøre med den saken !

ØNSKER DERE ALLE EN FLOTT PINSEHELG <3 

#hverdagsblogg #mamma #alenemamma #singel #kjærlighet #ensomhet #tosomhet 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar