ON THIS DAY ......

Du vet de dagene da alt går skeis ??!! 

De dagene da en egentlig aldri burde stått opp av senga !!

Dagen i dag startet nesten slik.....men jeg valgte altså å snu dagen min til noe positivt :) Nei jeg har egentlig ikke fått gjort noe særlig konstruktivt. Hvis ikke det å slappe av og det å dra på shopping/ cafe date med ei kjekk snuppe kan kalles å gjøre noe fornuftig ?! I dag synes jeg faktisk det har vært meget fornuftig av meg :) 

For i dag har det vært akkurat DET jeg har greid å gjøre.....bortsett fra at multitasker akkurat nå ;) Holder på med litt matlaging og husarbeid samtidig som jeg blogger ! Hvem var det som sa at vi damer IKKE kan gjøre flere ting samtidig ??? Haha !!Første juni og skjerf !!! Jaja, vi får nyte de fine sommerdagene når vi kan :)

ØNSKER DERE ALLE EN FIN KVELD !! Her er det mat nå....så er det noen møter på skolen !!

#hverdagsblogg #mamma #familie #kos #multitasking #helse 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Siw

Siw

43, Hareid

Mitt navn er Siw, 43 år gammel (ung) alenemor.Mamma til 4, i alderen 10 til 20 år. Jeg har en hverdag som består av Fibromyalgi og diverse annet tjafs. Men bruker tiden så godt jeg kan med turer i naturen for å prøve å holde de verste smertene borte !! Ellers er jeg veldig glad i interiør, som helst ikke koster skjorta ;) Gjenbruk er gull !! Strikking er noe jeg slapper godt av med, men helst egenkomponerte da jeg ikke er så god på å oppskrifter ;) Kommer også til å skrive om mitt paradis, Oba, Alanya. Ellers er barna mine alt, først og sist i alt !!

Kategorier

Arkiv

hits