HELLO STRESS ...... !!!!Ca slik er det jeg føler meg akkurat nå !

Søvnen uteble i natt.....igjen. Fikk ett par, tre timer på øyet, men det er altfor lite for meg. Å når en da i tillegg greier å forsove seg.....la oss si det slik : Det er kjempe lurt å huske å sette på alarmen når en legger seg !! DET glemte denne vimsa......så jeg føk rundt i beste Mr. Bean stil her til morgenen :) Men....kaffien fikk jeg....medbrakt i bilen da jeg kjørte ungene til skolen ;) Og jadda.......jaggu så rakk de skolen også. Altså....det var på hengende håret.....det ringte inn akkurat i det vi ankom skolen ;) 

Så nå sitter jeg her å er litt sånn "småfull"......ikke på alkohol nei, men rett og slett fordi adrenalinet er på vei ned. Hahahaha !! Herrefred....satser bare på at ungene har med alt de trenger nå da !! Matpakken ble ordnet i en fei, det enkleste alternativet i dag --------> Brødskive med nugatti klæsjett sammen ;) 

Mamsen tok seg også en enkel frokost, vel og merke ETTER avlevering av ungene. Allevo Shake med sjokoladesmak og Collagen protein pulver :) Kollageen skal jo være så bra for oss med leddplager, det sies også at det skal hjelpe mot slapp hud / rynker ;) Hello young me !! Hahaha !! Til tider så har jeg absolutt ikke matlyst på morgenen, så da er dette er bra alternativ ;) Sunt og godt og uten mange kalorier !! Passer utmerket for ei gammal røy som gjerne vil gå ned ett par kg (les minimum 10 kg) ......og selvfølgelig ønsker å se minimum 10 år yngre ut, å det skal jo kollagen pulveret hjelpe meg med ;) 

I dag snapper jeg forresten for Teamfitmom !! Så legg oss til da ! Mange flotte damer som trener og forteller om godt kosthold, og også om det å ha en eller flere utfordringer i livet sitt ! Jeg tar av meg hatten for alle de flinke mammaene !! Jeg har nok ennå mye å lære. Ikke så sikker på om det blir så fryktelig mye trening på meg i dag.....aller først nå skal jeg ha meg en time på øye kjenner jeg ;) 

NYT DAGEN FININGER :) 

#hverdagsblogg #mammablogg #alenemamma #helse #kosthold #trening #teamfitmom #stress #

 

Én kommentar

Sover ofte dårlig..men ikke verst nå i natt..sikkert 3-4 timer sammenhengende :)) Litt næring må en få i seg for å starte dagen.. og med du spiste blir du nok veeeeeldig pen..hehe..bra om det hjelper på plagene da, det er det viktigste.. pen er du jo fra før :)) Ha en fin dag <3

Skriv en ny kommentar