HERLIGHET......

Det er litt merkelig å tenke på det !!

Tiden går innimellom så utrolig raskt .....litt for fort !!

Om bare noen uker er det sommerferie her i huset. Skoleferie !! Tipper det er 2 stk som gleder seg veldig ;) Men samtidig blir det litt vemodig også.....men samtidig spennende :)

Guttehjertet mitt har bare noen uker igjen på barneskolen ! Så til høsten bærer det avgårde på ny skole og nye utfordringer ! Vet ikke hvem som synest det er mest nifst jeg.....han eller mammaen ??!! Essa....det går nok så fint så :) Men klart det vil bli mer utfordring for ham på ungdomsskolen, men egentlig så er han helt klar for flere og større utfordringer nå. Det blir spennende :) 

Første juni i morgen.....og poff så er det altså sommerferie :) Skal egentlig bare bli deilig. Satser på mye fint vær denne sommeren.....det synes jeg vi fortjener ;) Uansett vær.....kose oss skal vi ! Vi har ingen planer, den eneste planen er at de to yngste skal ha seg noen uker i Danmark hos pappaen :) Det gleder de seg selvsagt mye til :) Guttehjertet mitt <3 Her var han liten og herlig.....nå er han stor og kjekk !!

Tiden flyr av gårde gitt ;)

NYT TIDEN KJEKKE DERE :) 

#familie #familieblogg #mamma #mammablogg #guttehjertet_mitt #skoleferie #ferie #sommerferie 

2 kommentarer

01.06.2017 kl.00:06

Herlig innlegg. Ja tida går fort... ønsker deg en flott kveld/natt:))

Siw

01.06.2017 kl.09:25

Ja tiden fyker av gårde !! Men det er et privilegium vi har so får se våre skjønne små bli til flotte unge voksne <3

Ønsker deg en fin dag Sølvi <3

Skriv en ny kommentar

Siw

Siw

43, Hareid

Mitt navn er Siw, 43 år gammel (ung) alenemor.Mamma til 4, i alderen 10 til 20 år. Jeg har en hverdag som består av Fibromyalgi og diverse annet tjafs. Men bruker tiden så godt jeg kan med turer i naturen for å prøve å holde de verste smertene borte !! Ellers er jeg veldig glad i interiør, som helst ikke koster skjorta ;) Gjenbruk er gull !! Strikking er noe jeg slapper godt av med, men helst egenkomponerte da jeg ikke er så god på å oppskrifter ;) Kommer også til å skrive om mitt paradis, Oba, Alanya. Ellers er barna mine alt, først og sist i alt !!

Kategorier

Arkiv

hits