KJØR PÅ !!

God morgen vakre dere !! 

Skal nok være helt ærlig å si at det IKKE var så enkelt å sove i natt. Tankene kvernet rundt i hodet......og jeg tenker litt fremover i tid ! Siden jeg fikk beskjed om at nakken ikke vil bli bedre......den vil nok bare bli verre, så er ikke det noen god følelse !! Synes fortsatt dette er sykt urettferdig !! 

Men.....dette er ikke noe jeg kan gjøre noe med, jeg rår ikke over helsen min. Det jeg derimot rår over er hvordan jeg fortsetter med livet mitt :) Å dette skal IKKE knekke meg !! Kan ikke bare legge meg ned å synes synd på meg selv, er bare å prøve å gjøre det beste ut av det :) 

LIVET ER NÅ......IKKE SENERE !!

Jeg må bare fortsette den veien jeg har staket meg ut, fortsette å gå turer i ulendt terreng og prøve meg på noen fjelltopper ;) Men selvsagt må jeg lære meg å kjenne mine begrensninger !! Det blir nok det vanskeligste !! Liker helst å gjøre alt selv, føler jeg er rimelig selvstendig.......kanskje jeg har blitt FOR selvstendig ??!! Kanskje jeg må lære meg å bli flinkere til å be om hjelp når jeg vet jeg kanskje bør gjøre det .......?????? 

Tenker positive tanker og vet jeg har utrolig mye å glede meg over tross alt !!  NYT DAGEN GODE DERE !! 

#helse #fm #reaumatisme #nakkeskade #leddgikt #sovnapne 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar