KØDDER DU MED MEG ELLER ????

Sånn ca var vel min reaksjon på sykehuset i dag !! Jeg som bare trodde jeg skulle inn å snakke med en hyggelig Nevrolog !!

Å joda, hun var utrolig hyggelig hun :) Lett å prate med og enkel å forstå. Kanskje litt vel enkel å forstå......jeg skulle kanskje ønske at jeg egentlig IKKE skjønte hva hun snakket om ;) Men det gjorde jeg da likevel. Men jeg fikk svar på en del spørsmål.....og selvfølgelig sitter jeg igjen med en del nye spørsmål !! Er vel helt typisk.....men får ta det med fastlegen min tenker jeg !

Som noen av dere kanskje har fått med dere så har det vært spørsmål om jeg i tillegg til mine andre diagnoser kunne ha MS. Jeg tror det ikke....eller jeg ønsker det selvsagt ikke ! Men utifra en sykehus innleggelse i oktober i fjor så ble det slått noen tvil i hva jeg ønsker !! De kunne ihvertfall utelukke Epilepsi (noe jeg ikke hadde i tankene uansett). MS.....vel.....de fleste prøvene jeg har hatt til nå tilsier at det mest sannsynlig ikke er det (puh ) !!!! Til tross for at noen av prøvene var noe diffuse........men....siden de testene jeg har tatt til nå IKKE kan hverken bekrefte eller avkrefte at det er det, så blir det en MR time rimelig raskt nå ! Jaja, greit å få det overstått !! 

Men når en da er inne hos en Nevrolog så er det ikke bare akkurat den problemstillingen hun tenkte på. Det var da alle mine diagnoser som kunne ha sammenheng med det nevrologiske .......hmmm.....det tenkte ikke jeg på !! Å det var her jeg fikk høre noe jeg definitivt ikke hadde tenkt på !! Det har seg jo slik at jeg har operert begge skuldrene, den ene er fin igjen men den andre er ikke såååå bra. Vel.....for å gjøre en lang historie kort ------> Den nakken min, som jo er en medfødt nakkeskade som først ble skikkelig diagnosert for så mange måneder siden.....den har da i tillegg til det jeg har fått vite rimelig mye "skitt" på seg i form av div tjafs. Som igjen gjør at det blir trange forhold til akkurat NERVENE !! Så at jeg sliter med nakken er vist ikke noe merkelig nei. Å det igjen går utover skuldre og rygg !! Jaja ....kjør på !! 

Jeg tenker jo at noe er det vel jeg selv kan gjøre for å få en bedre hverdag.....å det er det !! Akkurat det samme jeg har gjort i mange år .....nemlig gå turer i ulendt terreng !! Ikke noe Hokus Pokus her nei ! Om jeg vil greie å holde den slik den er nå, at den ikke ville bli verre enn den nå er ??? Nei !! Dette er vist ikke noe som bare vil stoppe opp nei !! Operasjon på nåværende tidspunkt er IKKE aktuelt.....det er ikke bare bare å skulle operere en nakke ! Men.....med tiden vil det nok være aktuelt med en operasjon ! FUCK !! 

Men Siwen vet råd : Det er jo bare å reise til varmere strøk innimellom det :) Problemet løst !! .......eller ikke ! Legen er helt enig i at de reuvmatiske plagene mine vil ha god hjelp av akkurat det.....å at nakken kanskje vil oppføre seg litt bedre for en kort periode da....men det er kun pga at muskelaturen vil ha god effekt av det.......alt det andre driter vist nakkeplagene mine i !! Kjente jeg var noe nedtrykt på vei hjem fra sykehuset og den hyggelige legen.

Så da måååå jeg bare begynne å virkelig tenke over hva jeg gjør.....ingen tunge løft mere, slappe av når kroppen trenger det, ikke sprenge meg helt når det gjelder trening.....ikke noe vekt trening lengre og ikke gå turer på asfalt ! Nye sko med bedre demping er virkelig på sin plass etc !! 

Så nå.....nå skal jeg bare sette meg godt til rette i sofaen. Nyte en god serie på Netflix, bøtte innpå med nøtter og vann ;) Synes helt seriøst litt synd i meg selv i dag !  Fordi jeg fortjener det i dag !De beste nøttene <3 KLEMMER PÅ DERE FRA EN LITT OPPGITT SIW !! NYT KVELDEN GODE DERE :) 

#helse #fibromyalgi #leddgikt #reaumatiske_plager #nakkeskade #trangt_for_nervene #påleiring #sovnapne #sliten 

2 kommentarer

James Madison

Lykke til med å få bukt med all dritt og tjafs i nakken, håper at nervene får litt pusterom igjen. Kos deg med netflix! :)

Tusen takk James Madison :) Ønsker deg en fin natt !

Skriv en ny kommentar