SÅ ROPER VI HIPP HURRA ..........

Har gjort det noen dager nå ja. 

Ting har gått fint, kroppen min har oppført seg fint og været har vært varmt og godt ! Kan ikke ønske seg noe annet da !!

Kunne det da bare vart noen dager til !! Vil rope JOHOOO litt lengre, vil kunne gå uten de sterkeste smertene bare noen dager til !! Har 10 000 ting som skal gjøres hjemme jo !! Nei dette synes jeg er urettferdig !! 

Våknet i dag og det var så vidt jeg fikk rullet meg ut av senga ......sikkert et herlig syn...Hahahaha !! (litt galgenhumor hjelper på ) Men vi kom i mål og ungene er nå kommet seg på skole. Jeg har hatt litt uttøying og oppvaskmaskinen durer og går ! 

Leddene mine verker noe så inni h....... !! Er så vidt jeg greier å strekke på fingrene, nakke og skuldre og rygg er bare en stor sammenknørvet ball !!!! Ehhhh.......gidder ikke !! Eneste jeg egentlig ønsker nå er å gå til sengs igjen....men det går ikke da jeg om ikke så lenge må stikke. Har en time på sykehuset med en Nevrolog !! 

Flaks at jeg fikk unna litt av det som må gjøres her hjemme i går da :) Fikk hengt opp noen hyller og noen knagger på soverommene :) Ordnet det meste på kjøkkenet. En god del som må gjøres om på ennå da, men herlig å få startet !!  

Nytt (gammelt) kjøkkenbord :)  

Alltid koselig med litt forandring :) Trodde dette runde bordet var mye mindre da jeg kjøpte det ;) Så fikk litt problemer med å få det opp .....hahahaha !! Det er da "en ringer en venn" !! Eller i mitt tilfelle ringte på hos naboen under.....og poff så var bordet på plass :) Og vårt gamle kjøkkenbord fikk ny plass oppe på rommet til gutte hjertet mitt. Så har han god plass å jobbe med sine prosjekter på ;) 

Vel.....slik startet da min dag. Tåken henger nedover fjellet her, og er nok årsaken til at min kropp er litt ute av funksjon i dag !! Krysser fingrene for at tåken letter......da letter det også oppe i topplokket mitt ;) 

NYT DAGEN FINE DERE !!

#helse #fm #fibromyalgi #leddplager #leddgikt #nakkeskade #skoleose #nevrolog #interior #litt_nytt #kjokkenbord 

6 kommentarer

Elise Linnea

30.05.2017 kl.09:34

Så koselig du har det :) Lykke til hos nevrologen <3

stavangerinmyheart

30.05.2017 kl.10:32

Håper det kommer seg utover dagen da... Ønsker deg en flott dag...

Siw

30.05.2017 kl.10:44

Elise Linnea, Tusen takk, hyggelig å høre :) Å takk.....gruer meg litt til den timen i dag !

Siw

30.05.2017 kl.10:45

Stavangerinmyheart, Ja satser på det blir bedre utover dagen. Takk gode du <3 En flott dag ønskes også til deg :)

annebe

30.05.2017 kl.17:20

Ja man skal ikke føle seg i form for lenge av gangen.. sånn er det... Koselig plass ved bordet ser det ut til :)) Håper på finvær hos oss begge ... God bedring <3

Siw

30.05.2017 kl.20:15

annebe, Nei det er ikke lenge av gangen en skal føle seg i god form nei !! Men vi får satse på noen fine dager igjen snart, så vil det nok bli bedre :) Ja dette bordet likte vi alle sammen veldig godt <3 Tusen takk gode du <3 Ønsker deg en fin kveld !

Skriv en ny kommentar

Siw

Siw

43, Hareid

Mitt navn er Siw, 43 år gammel (ung) alenemor.Mamma til 4, i alderen 10 til 20 år. Jeg har en hverdag som består av Fibromyalgi og diverse annet tjafs. Men bruker tiden så godt jeg kan med turer i naturen for å prøve å holde de verste smertene borte !! Ellers er jeg veldig glad i interiør, som helst ikke koster skjorta ;) Gjenbruk er gull !! Strikking er noe jeg slapper godt av med, men helst egenkomponerte da jeg ikke er så god på å oppskrifter ;) Kommer også til å skrive om mitt paradis, Oba, Alanya. Ellers er barna mine alt, først og sist i alt !!

Kategorier

Arkiv

hits