ALDRI FOR GAMMEL TIL Å LÆRE !!

Til tross for den mindre gode tiden de siste månedene, til tross for alt som har gått imot meg og mine......så har jeg heldigvis evnen til å se hva det har lært meg. At uansett (nesten) så vil jeg alltid komme sterkere ut av det ! En lærer av sine feil....men en lærer virkelig også av hvordan andre oppfører seg, hvordan andre behandler en. På godt og vondt ! 

Nå går jeg bare videre, med hodet hevet. Glemmer det negative og tar med meg videre det positive :) Til tider dumper vi alle borti "feil" mennesker, men det er likevel bare en del av livet. Ingen går gjennom livet på en rosa sky !! Å for all del.....her er nok de som mener de aldri skulle møtt meg ;) Å det er bare helt greit at de mener det, jeg kunne faktisk ikke brydd meg mindre !! 

Det at jeg kaller de siste månedene "den mindre gode tiden" behøver ikke bety at noen har gjort meg urett....hovedårsaken er nok helsen min og den kalde, mørke årstiden ! Den gjør ikke bare noe med kroppen min, den spiller jo også inn på psyken. Jeg blir gjerne mer tiltaksløs når det er kaldt og surt ute !! 

Klart det har skjedd ting siste månedene som ikke bare har med helsen min og den kalde årstiden å gjøre. Men skjedd er skjedd....hendt er hendt.....kaster det bak meg og går videre :) Slik er livet. Men klart....litt mindre drama hadde altså ikke skadet ;) Hahaha !! Men vi lever i en tid der det er mye drama rundt omkring.....det lureste en kan gjøre er å bevege seg bort fra all drama !! Det er det jeg ønsker å gjøre og jeg velger å tro jeg greier det fint !! For slikt er jeg bare for gammel til ;) Hahaha !!

Vi må alle være et godt forbilde for de som kommer etter oss, for barna våre <3 Vi er de viktigste rollemodellene deres.....så de vil lære av oss !! So be kind !! Å om en er i en situasjon en finner det vanskelig.....Gå vekk !! Å eliminere bort drama og problemer vil bare gjøre oss godt :)NATTAKLEMMER PÅ DERE !! 

#helse #kulde #drama #snill #hverdagsblogg #mamma #familie #venner #be_kind 

I CHOOSE TO BE HAPPY........AS OFTEN AS I CAN !!  

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar