JEG ER ABSOLUTT INGENTING !!

Det er sånn jeg føler det innimellom. Til tider ganske ofte !! Å det er ingen god følelse !!

Jeg er faktisk ingenting uten hjertene mine, familien min og vennene mine. Uten et knippe gode venner er jeg absolutt ingenting !! 

For noen dager siden fant bilen min (mammas bil) ut at den ikke ville bli med på reisen lengre, eller....den ville bli med, men bare når den selv følte for det. Å det kan ikke jeg stole på !! Da var det utrolig godt med gode venner, som både prøvde å hjelpe meg med bilen, hjelpe meg å komme meg fra a til b, og sist men absolutt ikke minst lånte meg en bil mens min er på verksted !! Jeg kjenner i hjertet mitt hvor sykt heldig jeg er <3 

Som noen av dere vet så var jeg jo nesten hjemme alene mesteparten av julen. Å klart jeg kjente på et stort savn da både mine 2 yngste var borte, eldste feiret jul hos pappaen, min bror var på jobb og mine foreldre var på hytta !! Selve julaften var jeg selvsagt ikke alene. Men det er klart det blir stusselig hjemme når jeg er vandt med liv og røre rundt meg !! Kajsa var heldigvis hjemme <3 Innimellom ;) Hun hadde jo både jobb og kjæresten og venner :) 

Men nå er heldigvis hjertene mine kommet hjem,og vi er begynt å komme i normal gjenge igjen. I går kveld kom mine foreldre hjem fra hytta :) Så nå er vi nesten fulltallige igjen !!

Så i dag var vi bort å ønsket dem velkommen hjem. Dro hjem med gaver i fleng ;) Klær til barna er bare så herlig å få. Å ungene ble kjempe glade. Når jeg tenker meg om så har barna faktisk nesten bare klær som er kjøpt i Tyrkia <3 Flotte "merkeklær" !! Anti rynkekremer til de over 40 år til mor i huset ;) Herlig !!Denne buksen var en hit :) Ny yndlings bukse til Pernille <3 Happy smile genser ;) Nydelig !!Ny jeans til han som snart blir tenåring :) Falt i smak JA !! Kjempe tøff :) Å ny genser !! Trenger det sånn som han vokser i lengden !! Rager over mammaen nå !!Og et hav av sokker til oss alle sammen <3 Så nå skal jeg hygge meg med litt sortering !! 

Nå er det ikke akkurat snakk om det vi har fått, som gjør at jeg er ingenting uten hjertene mine, familien min og de gode vennene mine. Ikke det.....jeg setter utrolig stor pris på de gavene vi får !! Som Naver er jeg jo ikke akkurat steinrik ;)

Men etter den siste tiden der jeg har vært mer eller mindre alene med tankene mine, så har jeg kommet frem til at jeg trives alene, men absolutt IKKE over lang tid !! Jeg trives nok best når det er litt liv og røre rundt meg !! Nå har jeg jo ikke behøvd å være alene deler av julen.....men helsen satte jo en flott stopper for mitt sosiale liv dessverre !! 

Jeg priser meg lykkelig for de jeg har i livet mitt <3 uten dem er jeg faktisk ingenting !!

#hverdagsblogg #mammablogg #venner #familie #lykkelig 

/FAMILIE/VENNER 

2 kommentarer

Iselin Renée

11.01.2017 kl.21:46

Så fin bukse :)

Siw

11.01.2017 kl.21:47

Tusen takk Iselin Renee <3

Skriv en ny kommentar

Siw

Siw

43, Hareid

Mitt navn er Siw, 43 år gammel (ung) alenemor.Mamma til 4, i alderen 10 til 20 år. Jeg har en hverdag som består av Fibromyalgi og diverse annet tjafs. Men bruker tiden så godt jeg kan med turer i naturen for å prøve å holde de verste smertene borte !! Ellers er jeg veldig glad i interiør, som helst ikke koster skjorta ;) Gjenbruk er gull !! Strikking er noe jeg slapper godt av med, men helst egenkomponerte da jeg ikke er så god på å oppskrifter ;) Kommer også til å skrive om mitt paradis, Oba, Alanya. Ellers er barna mine alt, først og sist i alt !!

Kategorier

Arkiv

hits