SÅ BLIR DET !!!

Det er som om karma biter meg i ræva !! Snakke meg om å være kjedelig. Eller snakke meg om kjedelige dager !! Vel, helt frem til ettermiddagen var det en helt rolig, barnefri dag :) 

Så var det tid for å begynne å stelle seg, endelig en tur ut med jentene <3  Det var selvfølgelig DER det skar seg !! En plutselig allergisk reaksjon !! Siwen tar det hele med fullstendig ro, leter frem klær til kvelden, samtidig som jeg  nesten klør meg til blods. Men når tungen og leppene hovner opp, da ringer jeg legevakten altså !!Kjekke ambulanse folk kommer å henter meg. Jeg sier fint ifra at jeg altså bare vil en tur til legen. Det blir det også (ikke fordi jeg sa ifra selvsagt )!! Der fant de/vi raskt ut hva jeg reagerte på, fikk intravenøst med litt forskjellig i !! Der låg jeg i vel en times tid, så kom 2 kjekke snupper å kjørte meg hjem <3 

Men Epi-penn i lomma var det bare å orden seg. Er IKKE ofte denne tutta er ute, og når legen sier ja (det hørtes sånn ut i mine ører ), så er det bare å få i seg litt mat, så er jeg fint klar for en aldri så liten vinkveld <3 Beklager dårlige bilder !!

Så blir det en tur ut likevel. At det skulle gå sååå utrolig bar fra kl 17 til kl 20.40 hadde jeg nok aldri trudd !! Flaks jeg har inne en Viking Lotto og et Flax lodd i lommeboken i dag ;) KLEMMER FRA EN UTROLIG HELDIG JENTE <3 

#party #legevakt #ambulanse #vin 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Siw

Siw

43, Hareid

Mitt navn er Siw, 43 år gammel (ung) alenemor.Mamma til 4, i alderen 10 til 20 år. Jeg har en hverdag som består av Fibromyalgi og diverse annet tjafs. Men bruker tiden så godt jeg kan med turer i naturen for å prøve å holde de verste smertene borte !! Ellers er jeg veldig glad i interiør, som helst ikke koster skjorta ;) Gjenbruk er gull !! Strikking er noe jeg slapper godt av med, men helst egenkomponerte da jeg ikke er så god på å oppskrifter ;) Kommer også til å skrive om mitt paradis, Oba, Alanya. Ellers er barna mine alt, først og sist i alt !!

Kategorier

Arkiv

hits