HJELP !!

Stormer ute, deler av øya er uten strøm !! Jeg har strøm.....ennå !!

Hater storm, hater denne URD tingen !!!

Derfor startet jeg dagen med klesvask og brødbaking. Ordnet med mye batteri og stearinlys !! Vær forberedt !!Brødene til heving. Solsikkebrød, ble nydelig gode !!

Og siden stormen bare kom nærmere og nærmere, verre og verre, vel...da var det bare å dra på trening !! Viktig å være sterk i slike situasjoner ;) Å det som skulle bli en hyggelig vinkveld ble i stedet en hjemme kveld på meg og Kajsa ! Spist Mousakka og nå ser vi film, satser på vi får sett hele ;) 

Det er akkurat i slike settinger jeg absolutt skulle hatt meg en mann, men er vel litt dumt å bare huke tak i en i tilfelle det blir storm ??? Eller hva sier dere ??

Essa....greier meg fint !! Tror jeg !! Om noen hører et høyt rop om HJEEEELP, vel så er det bare meg ;) Men som sagt, det går nok fint ! Hele leiligheten er full i stearinlys og led lys ;) 

KLEMMER FRA EI SOM HATER STORMER !! SPESIELT NÅR DE HAR NAVN. LURER PÅ OM DET EN GANG KOMMER EN MED MITT NAVN ;) 

#storm #urd #likerikke #hjelp #alenemamma #singel 

2 kommentarer

Åh, jeg elsker storm! Jeg digger alt av uvær, bortsett fra når det lyner og tordner samtidig over hodet mitt... Her er det ikke et vindpust en gang, bare litt lett snø. Det kommer til å gå bra, skjønner du, navn eller ikke navn på stormen. :)

Hehe ;) Den stormen ble vist ikke så stor og oppblåst som de ville ha den til !! Så jeg sov som et barn i natt jeg ;) Men nei.....jeg er nok ikke så glad når stormen stormer som verst rundt huset nei. Men vi fikk i det miste ryddet og sikret rundt huset her..... Hahaha xxxx

Ønsker deg en fin dag <3

Skriv en ny kommentar